Επιλέξτε γλώσσα
GR
About_us
Γιατί ξεχωρίζουμε
Στη Justvillas, η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σπίτια με καρδιά. Δεν παρέχουμε απλώς εξοχικές βίλες, αλλά πάντα αναζητούμε μοναδικές κατοικίες με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Η φυσική ομορφιά ενός τόπου και η ζεστασιά ενός σπιτιού αποτελούν τα δύο βασικά στοιχεία που μπορούν να μετατρέψουν μια διαμονή σε μια αξέχαστη εμπειρία. Στη Justvillas, είμαστε οικοδεσπότες των πιο ξεχωριστών κατοικιών της Ελλάδας, τα κλειδιά των οποίων χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε μαζί σας. Καθεμία κατοικία έχει μια διαφορετική ιστορία να εξιστορήσει αλλά και μια ιδιαίτερη ομορφιά που περιμένει εσάς να την ανακαλύψετε.

Ποιοι είμαστε

Η ιδέα
Στη Justvillas, αγαπάμε τη χώρα μας, είμαστε δέσμιοι της μαγευτικής ομορφιάς της και αυτή την ομορφιά θέλουμε να γνωρίσετε κι εσείς. Αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μας είναι να ανακαλύπτουμε καινούρια μέρη, για αυτό και επιλέγουμε προσεκτικά οι ίδιοι κάθε κατοικία με κριτήριο το χαρακτήρα και την ατμόσφαιρα που αποπνέουν. Είτε επιθυμείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση με την οικογένειά σας, είτε έχετε όρεξη για μια έντονη και συναρπαστική εμπειρία, πρώτη προτεραιότητα είναι η εύρεση του ιδανικού σκηνικού για το ταξίδι σας: του σπιτιού που θα εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία. Η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να βρείτε την κατοικία των ονείρων σας. Κατανοούμε και επικροτούμε τις υψηλές προσδοκίες όσον αφορά την ποιότητα του τρόπου ζωής και δουλεύουμε σκληρά και αδιάκοπα για να μην παρέχουμε ποτέ τίποτα λιγότερο. Προσφέροντάς σας μόνο τις πιο κομψές και άνετες κατοικίες της Ελλάδας, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στη Justvillas.
Η αποστολή μας
Η Justvillas έχει αφιερωθεί σε έναν και μόνο σκοπό: να βοηθά κάθε μέρα όλο και περισσότερους ανθρώπους, από κάθε γωνιά της γης, να περνούν αξέχαστες στιγμές. Είμαστε λάτρεις της ποιότητας και της αυθεντικότητας και αυτά τα στοιχεία αναζητούμε στις βίλες που προσφέρουμε. Επειδή ακριβώς αξίζετε αξέχαστες εμπειρίες, στη Justvillas δουλεύουμε σκληρά και θέτουμε υψηλά τον πήχη για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε μέρα. Οι απαιτήσεις σας για υψηλή ποιότητα, κομψότητα και στυλ είναι πρόκληση για εμάς, για αυτό δεν αμελούμε να συνοδεύουμε τη διαμονή σας με υπηρεσίες που θα σας εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόλαυση. Συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες για να διασφαλίζουμε ότι δεν θα λείψει τίποτα από τις διακοπές σας. Μας αρέσει να είμαστε προνοητικοί, για αυτό και θα προγραμματίσουμε κάθε λεπτομέρεια της παραμονής σας. Ταλαντούχοι σεφ, μπάτλερ και οδηγοί, αποτελούν κάποιες μόνο από τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε, πάντα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, για να ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία.
Πολιτισμός και αξίες
Από την ίδρυση της, πολιτική της Justvillas είναι η συνεχής προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ακεραιότητα και υπευθυνότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά της επιτυχίας μας. Στις σχέσεις με τους πελάτες, τους συναδέλφους και υπαλλήλους μας, βασικό στόχο προς επίτευξη θέτουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη. H Justvillas προωθεί πάντα την εφαρμογή μιας δίκαιης και ειλικρινούς διαχείρισης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας. Επιπλέον, όποτε αυτό καθίσταται δυνατό, επιχειρούμε να συνεργαζόμαστε με συμβούλους με τόπο καταγωγής τον τόπο προορισμού των πελατών μας. Έτσι εξασφαλίζουμε άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά, καθώς και τη δυνατότητα άμεσης διευθέτησης ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν, ώστε η διαμονή σας να είναι πάντα αψεγάδιαστη.