Επιλέξτε γλώσσα
GR

Για ενοικίαση

Η Justvillas συμβουλεύει
Είναι πάντα χαρά μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο ξεχωριστές βίλες για να περάσουν αξέχαστα στις διακοπές τους. Φροντίζουμε έτσι ώστε να κανονίζουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια των διακοπών σας για να είναι αυτές ιδανικές. Πριν λοιπόν αφεθείτε να απολαύσετε τις διακοπές των ονείρων σας, παρακαλούμε διαβάστε τα παρακάτω σημεία σχετικά με την ενοικίαση κατοικιών.

Κράτηση κατοικίας
Αφού επιλέξετε την κατοικία που επιθυμείτε για τις διακοπές σας, το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να συμπληρώσετε το Αίτημα Κράτησης. Όταν εμείς επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα της βίλας, θα σας στείλουμε μέσω email ή φαξ τη Φόρμα Κράτησης. Η κράτησή σας επιβεβαιώνεται με την κατάθεση της προκαταβολής και την αποδοχή από μέρους σας των Όρων και Προϋποθέσεων Ενοικίασης της Justvillas.

Τιμές και πληρωμές
Το ποσό του ενοικίου της κατοικίας της επιλογής σας αναγράφεται στη Φόρμα Κράτησης της Justvillas. Στην τιμή περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας, ωστόσο επιπλέον υπηρεσίες της επιλογής σας μπορούν σε κάθε περίπτωση να συμπεριληφθούν, αν το επιθυμείτε.

Η πληρωμή της προκαταβολής, αλλά και του συνολικού ποσού ενοικίου, μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας, ή με κατάθεση στην τράπεζα. Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται με την αποδοχή της κράτησης της κατοικίας. Αν η εξόφληση δεν ολοκληρωθεί τη συμφωνηθείσα από τη Φόρμα Κράτησης περίοδο, η Justvillas έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση και να επιβάλλει έξοδα ακύρωσης.

Σε ορισμένες κατοικίες, οι ιδιοκτήτες ζητούν επίσης την καταβολή ποσού εγγύησης για οποιεσδήποτε ζημιές προκληθούν στην κατοικία. Όταν κάνετε κράτηση με τη Justvillas, αποδέχεστε την ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή απώλεια προκληθεί στην οικία από εσάς ή μέλος των συντρόφων, υπαλλήλων και επισκεπτών σας. Επιπλέον χρεώσεις μπορεί να επιβληθούν μόνο στην εξαιρετική περίπτωση που οι βλάβες που έχουν προκληθεί στην οικία υπερβαίνουν το ποσό που έχει κατακρατηθεί ως εγγύηση. Το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται σε περίοδο 10 ημερών από το τέλος της διαμονής σας, μετά από αφαίρεση των εξόδων οποιασδήποτε βλάβης προκληθεί από εσάς ή τους επισκέπτες σας.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση που χρειάζεται να ακυρώσετε την κράτηση μετά την επιβεβαίωση αυτής, πρέπει να ενημερώσετε άμεσα τη Justvillas με email στο info@justvillas.gr. Έξοδα ακύρωσης και έξοδα μη εμφάνισης επιβάλλονται στον πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτησή σας, πρέπει να ενημερώσετε άμεσα τη Justvillas με mail στο info@justvillas.gr. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε την κατοικία για την οποία έχει γίνει η κράτηση, έχουμε το δικαίωμα να σας μεταφέρουμε σε άλλη παρόμοια ή ανώτερη κατοικία. Αν, για κάποιο λόγο, ούτε αυτό καθίσταται δυνατό, ή δεν επιθυμείτε να μεταφερθείτε, η κράτηση ακυρώνεται και το πληρωθέν ποσό επιστρέφεται.

Λεπτομέρειες διαμονής
Ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να διαμείνουν σε κάθε κατοικία καθορίζεται από τον ιδιοκτήτη και αναγράφεται στην ειδική σελίδα κάθε βίλας της ιστοσελίδας μας. Η Justvillas, όπως και ο ιδιοκτήτης, έχουν δικαίωμα να διακόψουν τη διαμονή σας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων που διαμένουν στην οικία υπερβαίνει το συμφωνηθέντα στη Φόρμα Κράτησης αριθμό. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν προβλέπεται αποζημίωση.

Όλες οι κρατήσεις σχετίζονται με διακοπές. Σε περίπτωση που σχεδιάζετε εκδήλωση ή γεγονός, που περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό ατόμων στην οικία, ή επιθυμείτε να κάνετε χρήση της οικίας για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός διακοπών, πρέπει να ενημερώσετε τη Justvillas πριν την κράτηση, καθώς χρειάζεται ειδική άδεια.

Σε περίπτωση που έχετε κατοικίδια ζώα τα οποία θα σας συνοδεύσουν στις διακοπές σας, χρειάζεται να ενημερώσετε τη Justvillas πριν την κράτηση, καθώς χρειάζεται ειδική άδεια.